Dagboekdierendag 2022

Het is Dierendag en daarom zochten wij voor jou de 5 Petfluencers met de meeste volgers op Instagram. En echt waar: sommige Petfluencers hebben zoveel volgers, daar kunnen ‘gewone influencers’ alleen maar van dromen!

 

Met bijna 10 miljoen volgers is JiffPom de hond met de meeste volgers. En begrijpelijk, hij is super schattig. Jiff speelt ook in films én heeft een eigen emoij-lijn!

 

SukiiCat is een prachtig dier met schitterende blauwe ogen en is behalve Petfluencer, ook een travelblogger. Geen wonder dat dit poezenbeest bijna 2 miljoen volgers heeft!

De beroemdste aapjes op Instagram zijn Diddy Kong & Yeti Kong. Deze kleine marmosets wonen in Miami, Florida en hebben bijna 800.000 volgers.

 

Juniper & friends is het account van een vos in een opvangcentrum en heeft bijna 3 miljoen volgers die genieten van foto’s van vosjes en andere dieren!

 

En dan, last but not least, Grumpy Cat. De wellicht bekendste kat van het internet is helaas overleden in 2019, maar zijn account heeft nog altijd 3 miljoen volgers. Hij wordt nog altijd gemist.