PROBLEMEN? SOCIALMEDIAMONTEUR FIXT HET VOOR JE

Ik wil mij even voorstellen

Hallo, mijn naam is Lisa. Ik ben 17 jaar oud en ik volg de opleiding Event Management in het Engels op het Albeda College. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding en wil ik graag na mijn opleiding verder studeren op het hbo. Ik woon in Barendrecht met mijn familie. Sinds kort…

Lees meer

Podcast aflevering 8

In deze aflevering praten Anita en Caroline je bij over het laatste social media nieuws. Onderwerpen die deze maand aan bod komen zijn onder andere het plotselinge verbod van Zwarte Piet op Facebook en Instagram, online veiligheid en privacy en hoe zit dat nou met de AVG? Waarom het inzetten van ons Employee Advocacy programma…

Lees meer

Instagram Reels vs TikTok

Misschien heb je het al gezien in de Instagram-app. Instagram heeft er een nieuwe optie bij: Instagram Reels. In Instagram Reels kun je korte video’s maken, bewerken en plaatsen. Je kunt ze voorzien van muziek en leuke effecten. Deze video’s verdwijnen niet na 24 uur (zoals wel bij Instagram Stories het geval is). Ja, inderdaad:…

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van social media?