Dagboek

Het kan iedereen gebeuren, zelfs als je zelf niet actief bent op social media…., je reputatie kan enorm beschadigd raken doordat er verkeerde beelden en/of informatie over jouw online komen. En de gevolgen kunnen enorm zijn…. Iedereen kent wel voorbeelden… zoals onlangs nog de Bill Cosby affaire.
Natuurlijk waren er altijd al reputatie gevallen maar met de komst van online media is de snelheid en het bereik waarmee de verkeerde informatie zich deelt enorm toegenomen. Belangrijk dus om voorzichtig te zijn.

Probeer te allen tijde reputatieschade gevallen te voorkomen. Het helpt o.a. wanneer je zelf goed monitort (via Google) wat er over je gezegd wordt en denk verder goed na zodat je niet in compromitterende situaties gefotografeerd wordt, En mocht het toch een keer mis gaan, zorg dat je adequaat handelt en reageert als het gebeurt en neem gerichte acties om je reputatie te herstellen.

Zorg dat je in de driver seat blijft als het om jouw online aanwezigheid gaat, voor tijdens en na afloop van een incident.

Wij kunnen je slimme tips geven om te zorgen dat schade voorkomen wordt of beperkt blijft.