Dagboek

Van je medewerkers ambassadeurs maken: het inzetten van een Employee Advocacy programma boekt goede resultaten. Met een tool maak je het werknemers heel gemakkelijk om corporate content te delen binnen hun eigen netwerk. Deze content wordt klaargezet via een online platform en is met één druk op de knop verspreid. Voorheen kon er content gedeeld worden op de timeline van de medewerker via Facebook, Twitter en LinkedIn. Sinds kort is er een manier bijgekomen: het is nu namelijk ook mogelijk om berichten te delen via WhatsApp!

Net als via LinkedIn, Facebook en Twitter is het ook via WhatsApp een eitje om postings te delen. De gebruiker hoeft voor WhatsApp niet eerst een koppeling te maken en kan op twee manieren delen: via desktop of via mobiel. Gewoon (maximaal 5) contacten kiezen en delen maar. 

Content delen via WhatsApp is een unieke feature, de berichtendienst voor smartphones wordt namelijk nog weinig gebruikt voor contentmarketing. Een unieke kans dus. Wil jij zelf deze mogelijkheid uittesten? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefaccount aan!