Dagboek

In een tijd waarin het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging is, wil je dat jouw medewerkers niet alleen trots zijn op het bedrijf waar ze werken, maar die trots ook delen met hun vrienden en netwerk.

Stel je voor hoe waardevol het is als jouw team fungeert als ambassadeur, en dit niet alleen positief uitpakt voor de medewerkers zelf, maar ook voor de groei en reputatie van jouw bedrijf.

Arbeidsmarketing

Het inzetten van medewerkers als ambassadeurs is eerlijker en geloofwaardiger dan traditionele wervingsmethoden en bovendien levert onze Medewerkers Engagement oplossing concrete resultaten op.

Door het inzetten van onze medewerker engagement tool zijn de bezoeken aan de website van één van onze relaties vanuit social media explosief toegenomen met 61% in 2023!

De feiten

  • Bedrijven met een Employee Advocacy programma groeien sneller
  • Bedrijven met een Employee Advocacy programma ontvangen meer reacties op vacatures
  • Bedrijven met een Employee Advocacy programma hebben meer websitebezoekers
  • Bedrijven met een Employee Advocacy programma hebben meer downloads en lagere marketingkosten
  • Medewerkers komen vaker onder de aandacht bij hun netwerk
  • Met relevante tips van hun werkgever helpen medewerkers hun netwerk
  • Door zelf relevante content te posten werken medewerkers aan hun eigen merk
  • Leads via een Employee Advocacy Programma converteren 7x beter dan andere leads
  • 64% van de medewerkers geeft aan nieuwe klanten binnen te halen via het programma
  • 84% van de mensen vertrouwt aanbevelingen van mensen die ze kennen

Door gebruik te maken van de kracht van jouw eigen medewerkers als de ultieme ambassadeurs, vergroot je de reikwijdte van jouw bedrijf binnen een relevant netwerk aanzienlijk.

Hoe het werkt

Onze Medewerkers Engagement Tool is niet alleen effectief, maar ook heel eenvoudig in gebruik. Je nodigt je medewerkers met slechts één uitnodiging uit om zich aan te melden als ambassadeur.
Heb je hier geen tijd voor? Geen zorgen, wij regelen het voor je!

Zodra de ambassadeurs zijn aangemeld, kunnen ze met slechts één klik jouw berichten delen op hun persoonlijke Twitter-, Facebook- , -Instagram en LinkedIn-tijdlijn.
Met de nieuwste versie van de tool kun je bovendien moeiteloos dezelfde berichten gelijktijdig delen op jouw zakelijke social media-kanalen. Het kan niet eenvoudiger dan dit!

Ben jij nieuwsgierig wat deze tool voor jou kan betekenen en wil jij net als andere klanten jouw online bereik vergroten met jouw corporate boodschap en meer sollicitaties ontvangen voor vacatures?

Vraag nu een demo of een proefaccount aan! Je mag de tool 3 maanden gratis uitproberen!