Dagboek

Iedere dag ‘iets’ plaatsen op jouw social media kanalen kan soms best lastig zijn. Sommige dagen heb je geen tijd om te zoeken naar content, heb je niks leuks te melden of zijn er geen interessante berichten om te delen. En op andere dagen zie je iets wat super leuk is, maar heb je net een belangrijk bericht gepost en wil je niet “spammerig” overkomen. Dan wil je die leuke content misschien even ‘parkeren’, want het zou toch zonde zijn als jouw leuke idee verloren gaat. Wij hebben de oplossing voor je: de SocialMediaMonteur-contentkalender! Speciaal voor jou, gratis te downloaden.

 

 

Wat is een contentkalender?

 

Onze SocialMediaMonteur contentkalender 2024 is een (shared) Excelbestand en biedt een jaaroverzicht van wanneer, wat, voor wie, in welke vorm wordt gepubliceerd en wie hiervoor verantwoordelijk is. Daarnaast bewaar je in de contentkalender een overzicht van relevante hashtags (super handig, copy-paste!), je online bagagedragers: online ambassadeurs en partners die je kan mentionen en je contentvoorraad: berichten die op een nader te bepalen moment ingepland kan worden. Op deze manier deel je altijd kwalitatieve content en voorkom je dat je je lezers de ene dag overspoelt met berichten en de andere dag juist niets van je laat horen.

Het gebruik van een contentkalender biedt jou en je team ook structuur en inzicht, het vereenvoudigt de planning van events en laat je gemakkelijk en overzichtelijk samenwerken aan een project. Door je contentkalender te delen in bijv. Dropbox, Google Drive of One Drive werk je super fijn samen. 

 

 

De voordelen van de contentkalender op ’n rijtje:

 

  • Je krijgt goed zicht op de benodigde content(productie)
  • Je bouwt consistent aan een relatie met je doelgroep(en)
  • Effectieve manier om te zien of je voldoende content-afwisseling hebt
  • Niet meer wachten op inspiratie, leg voorraadjes aan en ga aan de slag!
  • Geen last-minute stress: deadlines zijn lang van te voren helder
  • Betere relevantie van je content
  • Effectieve manier om overzicht te houden
  • Goede manier om als team crossmediaal te werken
  • Gemakkelijk inzicht krijgen in online successen

Waar wacht je nog op? Vraag snel de contentkalender 2024 aan!  

 

 

Contentkalender 2024

Begin 2024 goed en gestructureerd. Vraag nu de contentkalender voor 2024 aan! Vul het formulier in en wij sturen je de contentkalender 2024 per omgaande toe.