Sinds corona hebben we elkaar helaas vooral gezien via teams of zoom en daar willen wij verandering in brengen! We nodigen jou uit om met ons hele team gezellig een middagje in de buitenlucht actief te zijn op 16 februari a.s.

We verwachten je vanaf 14.30 uur op Golfbaan Kralingen in Rotterdam aan de rand van het Kralingse Bos. Na ontvangst met een kopje koffie of thee, zijn er drie activiteiten waar je uit kan kiezen. Ben je een ervaren golfspeler en heb je je GVB, dan kun je zelf 9 holes lopen. Wij regelen de Greenfee voor je. Heb je geen ervaring met golf of wil je graag les, dan gaan de golfpro’s Caroline en Mariette met je aan de slag op de driving range en putting green. Als derde mogelijkheid kun je een mooie wandeling maken door het Kralingse Bos met ecoloog Joost van Boswachter & Co. Hij vertelt je alles over de dieren en planten in het Kralingse Bos.

Na afloop is er een gezellige borrel om de middag goed af te sluiten. We hopen dat je komt! Vul de onderstaande link in om je aan te melden!

NB bij slecht weer passen we het programma aan