Graag nodigen we je uit voor een vorstelijke vaartocht samen met ons hele team aan boord van het koninklijk jacht Piet Hein.

Ooit geschonken als nationaal huwelijksgeschenk aan prinses Juliana en prins Bernhard, behoudt dit luxueuze schip nog altijd zijn koninklijke charme.

Tijdens de vaartocht genieten we onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes van prachtige vergezichten over ons mooie Rotterdam.

Een bezoek aan het jacht is een bijzondere ervaring. Ontdek de unieke combinatie van functionalisme en neobarokke krullen die het scheepsinterieur kenmerken. Een blik in de salon en het is duidelijk waarom de befaamde architect Sybold van Ravesteyn de bijnaam ‘pionier van de gebogen lijn’ draagt.

En neem een kijkje in de koninklijke slaapkamer, de hutten waar de prinsesjes vertoefden of de mahoniehouten stuurhut, en laat je meevoeren door de rijke historie van het jacht.

Dankzij de toewijding van trouwe vrijwilligers blijft het koninklijk jacht zoveel mogelijk in haar originele staat. De kroontjespennen van prinses Juliana liggen zelfs nog op haar bureau in de salon.

Deze vaartocht vindt plaats op donderdag 21 maart a.s. en vertrekt vanaf de Esch in de Rotterdamse wijk Kralingen. Em- en debarkeren op het ponton bij De Esch aan de Buitenbassinweg te Rotterdam. Parkeren is betaald en kan in de omgeving.

Ontvangst: 15.00-16.00 uur

Vaartocht (met hapje en drankje aan boord van het schip): 16.00-ca. 18.00 uur

We kijken ernaar uit je aan boord te verwelkomen. Meld je daarom snel aan via onderstaande link.