Dagboek

Vorige week hebben wij afscheid genomen van onze stagiair Timo. Hij heeft een blog geschreven over zijn stageperiode bij SocialMediaMonteur. 

11 juli 2019 – Vandaag was dan mijn laatste dag als marketing & communicatie stagiair bij de SocialMediaMonteur. De afgelopen 10 weken zijn voorbij gevlogen! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame tijd, waarin ik veel heb kunnen betekenen voor het bedrijf.

Zoals jullie misschien gehoord of gelezen hebben, is de SocialMediaMonteur in april 2019 gestart met de Rotterdamse Instagram Top 100. Vanaf mijn eerste stagedag heb ik dit als opdracht gekregen en heb ik ervoor gezorgd dat de lijst met Rotterdamse Instagram accounts up-to-date is. Verder heb ik mij bezig gehouden met social media, het vindbaar worden via Google Home, het schrijven van teksten en andere leuke werkzaamheden.

Al met al heb ik een superleuke tijd gehad bij de SocialMediaMonteur en wil ik iedereen bedanken en veel succes wensen voor de toekomst!