Dagboek

Twitter voor je bedrijf of organisatie is niet alleen handig om nieuws te delen en in gesprek te gaan met bijvoorbeeld klanten en leveranciers, het is ook een prima medium om aandacht aan jouw product, dienst of te bedrijf te geven en te adverteren door middel van ‘promoted’ (betaalde) tweets, advertenties en Twitter Cards.

Tot voor kort verschenen die betaalde advertenties op tijdslijnen van Twitteraars, ingelogde accounts, en dat zijn er zo’n 320 miljoen per maand.
Omdat er per maand ook nog eens ongeveer 500 miljoen mensen, die geen account hebben!- op links naar Tweets klikken – nu ze in Google search verschijnen – heeft Twitter e.e.a. aangepast en verschijnen de advertenties per definitie ook in beeld bij niet ingelogde bezoekers.
Op deze manier hebben advertenties op Twitter een ongekend hoog bereik, meer dan 800 miljoen bezoekers per maand! Daar zit jouw doelgroep ook tussen.

Ben je niet zo thuis in de wereld van Twitter advertenties maar wil je er wel meer over leren en ook gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn? Voor verschillende klanten heb ik al campagnes mogen verzorgen waarbij met bescheiden budgetten indrukwekkende resultaten zijn behaald. Ik kan je hierbij adviseren, maar ook de campagne helemaal voor je uitvoeren inclusief targeting, planning en rapportage. Neem gerust kontakt met mij op voor een afspraak!