Dagboek

LinkedIn is druk bezig met het uitrollen van nieuwe functionaliteiten. Ben je een fervent gebruiker van dit platform? Dan word je ongetwijfeld blij van deze nieuwe mogelijkheden:

 

1. Plaats meerdere foto’s
Het is voor veel gebruikers een gruwel: het maken van een fotocollage, omdat je slechts één afbeelding aan je update toe kan voegen. Gelukkig is dat nu verleden tijd! Bezitters van een iPhone of iPad kunnen per heden namelijk meerdere foto’s uit hun filmrol selecteren en toevoegen aan hun update. Handig! Gebruik je LinkedIn via de browser of via een Android applicatie? Dan moet je nog even geduld hebben. De update hiervoor wordt snel verwacht!

LinkedIn meerdere foto's uploaden

2. Plaats native video’s
Wilde je voorheen een video delen via LinkedIn? Dan moest je dit doen door een video te uploaden op Youtube of Vimeo en deze url te plaatsen in je update. Ook hier komt snel verandering in. Het wordt binnenkort mogelijk om video’s op te nemen en rechtstreeks te uploaden via de LinkedIn app op je smartphone of tablet. Het wordt wat minder omslachtig dus, alhoewel wij vinden dat je absoluut niet moet stoppen met het uploaden van jouw videocontent op Youtube .

Native video LinkedIn

3. Krijg meer lezers: deel je content buiten het platform
Wil je graag je update delen met mensen die geen gebruik maken van LinkedIn? Dankzij de update kunnen ook gasten en niet ingelogde gebruikers jouw content zien wanneer jij de URL met hen deelt. Zo houd je ook jouw volgers op Twitter en vrienden op Facebook op de hoogte van jouw bezigheden op zakelijk gebied.

 

LinkedIn blog


4. Deel je artikel voor je ‘m publiceert
Wil jij graag feedback voordat jij een artikel publiceert via LinkedIn? Je deelt straks eenvoudig je ‘draft’ met het grammatica-wonder aan de andere kant van je bureau. Zo ben jij er zeker van dat de d’tjes en t’tjes helemaal in orde zijn voor jij je artikel de wijde wereld in stuurt.

5. Word de baas over je comments
LinkedIn wil je graag aanmoedigen om updates te plaatsen. Stel je in je update een vraag? Dan is het handig als mensen uit jouw netwerk hier een reactie op kunnen plaatsen. Wil je liever geen reacties op je updates of artikelen? Dan kan dat ook. Je bepaalt straks namelijk helemaal zelf of mensen kunnen reageren of niet.

verstuur draft linkedin