Dagboek

Iedereen heeft weleens een verloren momentje of gewoon zin in wat onzin – of je nu lekker pauze houdt of zit te wachten op de trein of in de wachtkamer van de tandarts.
Twitter is bij uitstek een medium om lekker doorheen te scrollen en te ontspannen, zeker als je de volgende accounts volgt – gewoon, omdat het kan!

Waarom weet ik dit
Een account dat wetenswaardigheden tweet, nuttig en nutteloos, lekker luchtig en altijd handig als je eens bijdehand voor de dag wilt komen!

Taalvoutjes
Een verzameling foto’s van allerlei, veelal hilarische of genante, taalfouten gespot in winkels, restaurants, kranten etcetera. Voor je het weet ga je zelf op zoek naar rare bordjes in de supermarkt!

De Koning
Een fictief account (dit staat ook in het profiel omschreven) als zijnde onze Koning Willem Alexander die tweet over zijn dagelijks leven en soms wat wereldvreemde opvattingen. Een zogenaamd kijkje in het leven van een vorst, met een knipoog.

Realtime WWII 
Lijkt misschien een beetje vreemd, maar wel een heel bijzonder concept. De Tweede Wereldoorlog die realtime getweet word, met echte gebeurtenissen en feiten op de datum nauwkeurig.

The Big Ben Clock
Voor als je de tijd een beetje kwijt raakt tijdens het Twitteren en scrollen: de beroemde Big Ben Clock uit London Tweet elk uur de tijd! Wel de Engelse tijd, dus je moet er wel een uurtje bij optellen!

 

Veel plezier!

Waaromweetikdit