Dagboek

Vanuit zusterbedrijf NewMediaBrains is het concept ‘SocialMediaMonteur’ ontstaan. In 2014 is het bedrijf ‘SocialMediaMonteur’ gestart en heeft met de allereerste SocialMediaMonteur, Robin Nieuwhof, keihard gewerkt om het concept tot een succes te maken. En het lijkt er ernstig op dat dit goed lukt want er is inmiddels uitbreiding van ons team:

Maak kennis met Amoorah Kartoubi

“Vanaf 1 januari jl. versterk ik het team van de SocialMediaMonteur. Ik ben Amoorah, een optimistische verbinder. Ik werkte jarenlang als gezinstherapeut, trainer en maatschappelijk werker bij verschillende hulpverleningsorganisaties. Deze achtergrond in de hulpverlening geeft veel inzicht in communicatie met en de behoeftes van de klanten. Bij Fier Fryslân heb ik de communicatie via de social media op me genomen. Door een brede interne communicatie met teamleden, managers en directie voorzag ik de volgers en geïnteresseerden van nieuwe informatie en content. Ik signaleerde een behoefte aan online hulpverlening. Dit signaal werd omgezet in FierOnline.

Nu mag ik met leuke klussen aan de slag bij SocialMediaMonteur en het zusterbedrijf NewMediaBrains. Bij de SocialMediaMonteur help ik jouw bedrijf bij het opzetten van de social media instrumenten en het in goede banen leiden hiervan. Ik kijk onder de motorkap om te zien of alle tools nog juist afgestemd staan en help ik je online luisteren, content crossmediaal maken en plaatsen. En als jij je social media graag aan goede handen toevertrouwt, ben ik je vrouw!

Als ik niet online bezig ben, ben ik druk mensen aan het kneden en ontspannen door het geven van stoelmassages en ontspanningsmassages. Iets wat ik al jarenlang doe op events, beurzen en feesten. Maar ook vanuit mijn eigen massagepraktijk.

Leuk om met jou kennis te maken!! ”