DagboekNieuwe collega's

Ons team is versterkt met twee nieuwe collega’s! Lara en Douwe stellen zich graag aan je voor.

 

Lara Deutz (27 jaar, Rotterdam):

“Sinds 11 september 2017 ben ik werkzaam bij de SocialMediaMonteur. Ik heb ruim 3 jaar ervaring in online marketing, advertising en communicatie. Dagelijks werk ik met social media en diverse creatieve uitingen, waarvoor ik posts, stories en advertenties bedenk, creëer en optimaliseer.

Niet alleen online ben ik creatief. In mijn vrije tijd ben ik een singer-songwriter en speel ik met taal en muziek (piano). Daarnaast ben ik regelmatig in de stad te vinden. Rotterdam is een bruisende stad en er gebeurt echt van alles. Van food festivals tot kattententoonstellingen en van films in de buitenlucht tot lounge-sessies op daken.

Creatief bezig zijn geeft mij energie en pas ik graag toe in mijn werk samen met mijn passie voor online marketing. Met deze componenten wil ik samen met het team aan het succes werken van de SocialMediaMonteur en haar klanten. Verder heb ik heel veel zin om mezelf verder te ontwikkelen met deze nieuwe uitdagende, afwisselende baan!

 

Douwe Zwerver (18 jaar, Spijkenisse):

“Ik studeer Applicatie- en Mediaontwikkeling aan het Techniek College Rotterdam en zit in het tweede leerjaar. In dit jaar loop ik stage. Op 4 september 2017 ben ik hiermee begonnen bij de SocialMediaMonteur en ik vind het erg leuk. Ik manage Twitter- en Instagram communities met de hulp van Robin en ben steeds op zoek naar nieuwe relevante volgers. Daarnaast maak ik ChatBots!

In mijn vrije tijd doe ik van alles. Ik vind het leuk om te gamen, programmeren en up-to-date te blijven over technologie. Ik houd ervan om te researchen, mezelf ontwikkelen en om andere mensen te volgen. Als mijn vrienden en familie technische problemen hebben, vragen ze mij vaak om hulp. Dit vind ik helemaal niet erg en vind het juist leuk om ze te helpen.

Voordat ik aan mijn stage begon, was ik zenuwachtig. Ik vroeg me af hoe het werkleven is en wat ik moest doen. Gelukkig is er een leuke sfeer bij de SocialMediaMonteur en ben ik blij dat ik hier stage loop!”