Dagboek

SocialMediaMonteur heeft weer een update van de Rotterdamse Instagram Top 100 gepubliceerd. Nog steeds voert het Instagram account van voetballegende Robin van Persie de lijst aan. De oud-Feyenoorder heeft nu namelijk meer dan 4,4 miljoen volgers, ruim 90.000 meer dan vorige keer. Alhoewel het Instagram account van Georginio Wijnaldum de afgelopen periode met bijna 700.000 volgers is gegroeid, moest hij toch de tweede plaats afstaan aan DJ Afrojack uit Spijkenisse. Deze nieuwkomer heeft namelijk meer dan 3,8 miljoen volgers. Wijnaldum was wel het snelstgroeiende Instagram account.

Maar liefst 19 nieuwkomers zijn er toegevoegd aan de lijst waaronder de Rotterdamse straatvoetballer Soufiane Touzani met 1,2 miljoen volgers, goed voor een vijfde plaats. Andere nieuwkomers in de top 10 zijn mode stylist Fred van Leer en muzikant Qucee.

In de Rotterdamse Instagram top 100 zijn de grootste en populairste accounts uit 010 opgenomen. Het betreft accounts van zeer uiteenlopende aard zoals bekende Rotterdammers, muziek, toerisme, sport, cultuur, etc. De lijst is te vinden op instagramtop100rotterdam.nl en wordt regelmatig bijgewerkt.

“Zo vlak voor de zomervakantie hebben we de Rotterdamse Instagram top 100 weer volledig geactualiseerd. Wederom hebben wij een aantal nieuwe en leuke accounts toe kunnen voegen en wordt de lijst steeds completer!” zegt Anita Lussenburg van de SocialMediaMonteur. “Wij blijven ook in de vakantie zoeken naar mooie 010-accounts maar hopen ook dat iedereen ons input blijft geven zodat we samen de Rotterdamse Instagram Top 100 up-to-date te houden.”