Dagboek1 april kikker in je bil

Het kan je niet ontgaan zijn: het is vandaag 1 april, bij uitstek de dag om een lekker creatief los te gaan met grappen. En waar kan dat nu beter dan op social media? Van subtiele tot overduidelijke ‘nep’ aanbiedingen, uitvindingen of producten, er is heel wat te vinden vandaag. Wij hebben er al heel wat gespot, ben jij al ergens ingetrapt?

Runtoday speelt in op de komende Marathon van Rotterdam, met de vandaag verkrijgbare super hardloopschoen: Carbonfly Rotterdam!

 

Pinda’s zitten boordevol biotine, een vorm van Vitamine B, wat de haargroei stimuleert en daarom introduceert de Pindakaaswinkel vandaag haar nieuwe shampoo

 

Superhandig in deze tijd van allerlei testen, de all-in-one zelftest van TeamAlert!

 

Eeen musthave: De Ziggo WiFiets is speciaal ontwikkeld voor de verbonden fietser. De iBike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de klanten: een verbindende fiets, waarmee je iedereen bereikt.

Flink en zorginstelling Groenoord Zorgt zijn een unieke samenwerking aangegaan! Vanaf vandaag zijn een aantal cliënten van Groenoord Zorgt bij Flink begonnen als bezorger. Op deze manier blijven de cliënten in beweging en zijn zij actief onderdeel van de maatschappij.⁣⁣⁣

De brandweer in Leimuiden start vandaag met het project ‘zelfredzaamheid’, dit houdt in dat iedere bewoner een code krijgt voor de toegangsdeur van onze Kazerne om in geval van nood zelf het benodigd materieel te pakken. Handig!

 

Wij wensen je nog een gezellige 1 april en natuurlijk een fijn weekend!